Tuesday, March 29, 2011

web design =)

assalamualaikum u all...
haha ni laa yg rina katekan tuk web design ok x? mintak penapat u all ye la mane la tau ade kekurangan ke ape ke ... owh ya ni web tuk tutorial how to make home made bread ...rina wat separuh dulu .... papepon ni la hasil yg terbaik yg rina wat...rina gune adobe photoshop ..mcm photo montage la =)



before



after



tips(before)


after



Sunday, March 27, 2011

....

assalamualaikum =)
rina betol2 tgh sedey...sedey sangat2 sepatutnye nk wat keje yg tertunggak tapiii entah la rina x tau nk bgtau mcm mane mmg hancur hati rina...bile member cakap hati rina mcm batu susah dipujuk apetah lagi member rapat..

ahh takkan punya rina<--hati batu..takkan mudah dipujuk

ape pendapat korang adakah ini gurauan or sebaliknye please help me..





Saturday, March 26, 2011

blog owh blog.......




assalamualaikum semua..korang pe khaba? harap2 korang sihat walafiat...amin =)
rina betol2 bz well wat sementare ni bz ngan assignment, project haihh x tau nk ckp mcm mane wuuuuuuu.. ok rina bukak blog and ade owg tanye mcm mane rina wat background die ..sebenarnye background tu dalam blog kat under design ....



hehe sume ade dalam tu kalo header tu rina wat sendiri ..blog rina biase2 je pape pon terime kaseh sbb sudi dtg ke blog rina =) k la sampai disini rina menaip kalo ade mase agy rina update agy owh ya with my design of coz...XD

tata.. wassalam

Tuesday, March 15, 2011

owh flash...

assalamualaikum sume...
korang pe khaba sorry ku dah lame x update blog..wuuu
haha dr pade x upadate..better ku update something sebenarnye banyak agy..tp x siap wuuuu sbb ku buat balik huhuhuhuhu


yg ni pasal lips sync.. nanti ku upload agy ekk x3

video





MuSiC


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com